U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Silvan is een enthousiaste kenner van het bos. Tijdens kinderfeestjes geeft hij plezierige sturing aan de groep, ook al zijn dat tien stuiterende kinderen van tien. Silvan boeit ze door ze aandachtig te maken voor alles wat er in de natuur gebeurd. Met een oog van een geoefende wildernisexpert neemt Silvan mensen mee in de wereld van eetbare wilde planten, bushcraft en survival.

 

-Philip Schellens, eigenaar van In de vrije natuur, opdrachtgever voor Cervus buitenbeleving.

 

Dag lezer,

Silvan heeft het feestje voor onze 8 jarige zoon prima verzorgd. Hij was op tijd, heeft zijn zaken op orde en gaat zeer leuk om met de kinderen in de natuur.

Een aanrader,

- Sjoerd uit Zeist

 

 

Vorige week superfeestje gehad in Austerlitz. Kinderen wilden zelfs wel proeven van zevenblad en schapezuring (en ik ook trouwens). We zullen nooit meer een nacht nat worden in het bos, want een nachtdroge hut bouwen is een eitje geworden en na broodjes worst en marshmallows waren ze allemaal helemaal moe en tevreden. 9 wilde meiden en jongens konden allemaal op hun manier genieten van buiten zijn. Topfeestje! Bedankt!
 
        - Gertrude Meinema
 
 
Het is al weer een tijdje terug (1 April 17), maar we hebben nog steeds een heel leuke herinnering aan het feestje. Het mooie is dat het lekker buiten is, vooral bij een groep van 8 jongens (rond de 8 jaar oud). Ondanks een beetje regen vermaakten we ons prima in het bos en konden zelfs met een vuurtje eindigen. Silvan legt met heel veel geduld alles uit en beantwoord alle vragen van de kinderen. Voor ieder kind zat er iets bij wat ze leuk vonden en anders was het lekker rennen door het bos. Vooral het vuur maken vonden ze prachtig en ze wilden het liefst nog langer doorgaan. Bedankt voor een heerlijk feestje waar ook de ouders volop van hebben genoten!
 
        - Verena Holthuis
 
 
Super leuk feestje gehad voor 8 kinderen van 8 jaar. Echt leerzaam en superveel geduld met de kids, mooie hut gebouwd, super stoer met pijl en boog schieten,  en heerlijke broodjes knakworst gegeten. Silvan bedankt.
 

      - Helga Van Rooijen

 

Gisteren (september 2019) een superleuk feestje gehad voor onze zoon die 6 jaar werd. De leeftijd van de kinderen variereerde behoorlijk (4-7 jr) maar dat ging perfect. De uitleg en het programma is heel interessant voor kinderen en het programma wordt afgestemd op de groep. Silvan speelt daar heel goed op in.

Op de terugweg naar huis waren de kinderen het erover eens. Dit was het leukste kinderfeestje ooit!

 

        - Linda Meijer-Sengers

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.